DOOPSGEZINDE GEMEENTE FEANWÂLDEN
Als de deur openstaat bent u van harte welkom

Predikant: Da. Geja Laan, t:(0515) 41 30 04, e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      Achtergrond website 2024      

zondagse diensten:

14 juli; Gezamenlijk in de tuin van Jaep Meems

21 juli; Gezamenlijk in DG Buitenpost

28 juli; zr. Andrea Plantinga aanvang 11.00 uur, vooraf koffie drinken

 

  het is zomertijd. Aanvang diensten 09.30 uur tenzij anders aangegeven.
 
Het is , wij wensen u een fijn verblijf op de site, en een fijne dag.

 

 De leiding in de kerk bestaat uit een Klein Beraad (KB) aangevuld met de predikant, deze worden ondersteunt door een Groot Beraad, waar coördinerende leden van commissies in deel nemen.
 
Funktionaris   emailadres  
voorzitter Afwisselend zr. Nel de Groot, br. Arend Dijkstra, zr. Margreet Heij, of br. Roel Dijkstra. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
secretaris br. Arend Dijkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
penningmeester zr. Nel de Groot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
boekhouder zr. Marijke Sinnige Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
predikant zr. Da. Geja Laan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
ledenadministratie zr. Klaske vd Wal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
redactie Nijsblad zr. Klaske vd Wal, br. Gerard de Groot,
br. Kees Haremaker.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Koster zr. & br. Teunie & Marten v Kammen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
webmaster website br. Kees Haremaker. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


voor zaalhuur zr. & br. Teunie & Marten v Kammen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

De leden van het Klein Beraad zijn te bereiken d.m.v. emailadressen, deze zijn algemeen en dus niet aan een persoon gebonden.
Uw email wordt binnen het systeem doorgestuurd naar het emailadres van de betreffende functionaris.